Multipolarno lasersko uklanjanje akni

Multipolarno lasersko uklanjanje akni

Problem akni, mitesera i ožiljaka nastaju u ranom pobertetu. Usled ne adekvatnog lecenja ostaju dugotrajne, a čak i do kraja života što prouzrokuje veliku ne sigurnost u istom i kasnijem periodu života.

Multipolarno lasersko uklanjanje akni | Princip rada

Radiofrekventni električni talasi proizvode toplotu i penetrišu je duboku u kožu uz pomoć nuklearne tehnike. Zbog na osnovu toga je tretman lica prijatan, a što je najvažnije bezopasan i ne može doći do kontraindikacija.
Kada se tkivo duboko zagreva, stimuliše se  izlučivanje novog kolagena i elastina, koji će popuniti međuprostor i vratiti koži izgubljen kolagena i elastin, nakon čega će koža biti vidno mekša, belja i zategnutija.

Multipolarno lasersko uklanjanje akni | Kako deluje tretman?

Kada je reč u multipolarnom laserskom uklanjanju akni, kao prvi znaci tretmana koža će biti smirenija, čistija i mekša.  Kako vreme prolazi bubuljice i akne će se smanivati, a ožiljci od istih biti sve manje vidljivi.
Tretman se sastoji od čišćenja lica tretmanom tripolarnog  zelenog laserskog svetlosnog snopa (dubina laserskom snopa 485nm-530nm) i četvoropolarnog plavog lasersnog svetlosnog snopa (dubina laserskom snopa 430nm-480nm).
Dovodi do poboljšanja mirko cirkulacije, budjenje kolagena i elastina u koži, a kao rezultat vidi trajno uklanjanje akni, fleka, neravnina i ožiljaka.

Multipolarno lasersko uklanjanje akni | Koliko je potrebno uraditi tretmana:

Potrebno je uraditi seriju od 3 tretmana na po 7 dana, nakon čega se pravi pauza od 30 dana, da koža odreaguje na laserske zrake i radiofrekvenciju

Ko ne sme koristiti naše usluge:

1. trudnice i žene u toku menstrualnog ciklusa.
2. epileptičari
3. pacijenti sa malignim oboljenjima
4. pacijenti čije se rane nisu zalečile nakon operacije
5. sa akutnim ili zaraznim bolestima
6. sa srčanim bolestima ili pejmejkerom
7. bolestima bubrega(kamen, pesak…)
8. koji imaju metalne predmete(šrafovi, implanti)
9. Silikonski gel(veštačke grudi, usta-zavisi od regije koja se radi)
10. Osobe koje imaju pirsing na polnim organima
11. Osobe sa povišenom temperaturom
12. Genetska hiperosetljivost