FAQ

faq

Najčešće postavljana pitanja:

1. Dolazak u Delight studio?
Po dolasku u Delight studio, popunjava se upitnik. Obavezno je da se popune sva polja. Nakon kraće konsultacije sa kozmetolozima pristupa se tretmanu.

2. Šta je potrebno uraditi početka tretmana?
Pre početka tretmana poželjno je skinuti sve od metala, i osloboditi regiju na kojoj se radi tretman.
Molimo sve naše cenjene klijente da paze na svoje stvari, jer Delight studio ne snosi nikakvu odgovornost za zaboravljene i  izgubljenje stvari.

3. Koliko dugo traju tretmani?
U proseku tretmani traju 30 minuta.

4.Koliko je potrebno tretmana?
Nekada je i  jedan tretman dovoljan,ali u većini slučajeva je potrebno od 3 do 10 tretmana po regiji, za vidne rezultate.

5. Kolika je vremenska razlika izmedju tretmana?
Minimalna vremenska razlika izmedju tretmana je 72h, ali po preporuci proizvodjača najbolji efekat se postiže ako se tretmani rade na 7 dana.
Nakon desetog tretmana po regiji pravi se pauza od 30 dana, da bi organizam odreagovao u potpunosti na dosada uradjene tretmane.

6. Da li su tretmani bezbedni?
Tretmani radiotalasima i laserima su apsolutno bezbedni. Ne postoje kontra indikacije. Bitno je pročitati i razumeti upozorenja i pridržavati se datih saveta.

7. Da li su tretmani bolni?
U principu tretmani su bezbolni, ali postoji mogucnost usled tretiranja multipolarnom kavitacijom na pojedinim delovima tela(na kojima se nalaze masne naslage i celulit) da dodje do kratkotrajnih bolova (2-5 minuta), zbog grejanja masnih naslaga i celulita (od 55-60 stepeni).
Posle tretmana je moguca pojava “masnica” koje su potpuno bezopasne, jer to su samo popucali kapilari koji hrane masne naslage i celulit koje se povlace posle nekoliko dana.

8. Šta je potrebno uraditi nakon tretmana tela?
Nakon tretmana tela potrebno je unositi dosta tečnosti. Redukovati i promeniti ishranu.
Takodje preporučena je povećana fizička aktivnost, da bi se upotpunio efekat tretmana i izbacili toksini i štetne materije istopljene tokom tretmana. Ako niste u mogućnosti da se posvetite fizičkoj aktivnosti, preporučeno je maker pola sata brzog hoda.
Kada klijent izadje iz Delight studia nastavlja sve životne aktivnosti skroz normalno.

9. Šta je VIP član?
VIP član se postaje kupovinom najmanje tri tretmana po ceni za VIP članove.
Tada se dobija VIP kartica sa kojom klijent može da koristi sve naše usluge po ceni za VIP članove.

10. Da li su rezultati dugotrajni?

Rezultati se mogu videti vrlo brzo i traju jako dugo. Jedan tretman mesečno je dovoljan za održavanje postignutih rezultata

11. Ostala pitanja?
Ukoliko imate drugo pitanja ili su Vam potrebne dodatne informacije, možete nam se obratiti preko kontakt stranice ili na telefone 011 2085 105 ili 061 6309 635.